Nedenfor findes et par spændende Bornholmske seværdigheder, der efter vores mening bestemt er et besøg værd – god fornøjelse.
 

En cykeltur til Hammershus

Besøg Nordeuropas største borgruin; Hammershus, der blev bygget af ærkebiskoppen af lund i 12-tallet, borgen har under tiden været vidne til alt fra Lübeckernes belejring til optøjerne under Svenskernes besættelse af Bornholm.

Læs mere her


Bisonokse i Almindingen

Besøg de første Bison Okser i Bornholms og en af Danmark største skove, Almindingen, Bisonokserne har været udryddet i Europas natur siden 1919 – Bison Okserne har det godt i Almindingen og har allerede fået kalve.

Læs mere her


Rispebjerg i Pedersker

Besøg Rispebjerg i Pedersker, der har været soltempel og menes at være over 5000 år gammelt, det har tjent som tilbedelsesplads, beskyttelsesområde i krigstiden og til slut som træningsplads for militsen under besættelsen af Sverige.

Læs mere her


En af verdens bedste sandstrande

Besøg Dueodde på Bornholms sydkyst, der eftersigende har en af verdens bedste sandstrand og kan være et af de få steder der kan sige de rent faktisk har solgt sand til Sahara.

Læs mere her


Rokkestenen i Paradisbakkerne

Besøg en af de 3 store rokkesten på Bornholm, den største findes i Paradisbakkerne og er formentlig blevet placeret som den er nu under sidste istid, den vejer over 35 tons. De to andre findes i henholdsvis Rutsker Højlyng og Almindingen

Læs mere her